Wie zijn we

Wie bent u?

We maken graag kennis met u. Want, wat uw vraag ook is of waar u ook naar toe wilt met uw onderneming; wij zijn ervan overtuigd dat we u verder kunnen helpen. Hoe? Door financiële en fiscale zaken eenvoudig te houden. Door vlot te handelen en betrokken te blijven. Dat betekent dat we niet alleen goed luisteren, maar soms ook ongevraagd advies geven. We leveren kwaliteit tegen een reële prijs. Het bewijs? Bijna al onze nieuwe klanten komen bij ons terecht via bestaande klanten. Dat is wat je noemt goede reclame.

Wie is wie

Even over ons. Dan weet u alvast met wie u te doen krijgt. SinkeMojet zijn Ralph Sinke en Huib Mojet. Professionals met jarenlange ervaring in de financiële sector. Bij de bekende grote kantoren als Ernst & Young en Deloitte gewerkt, maar ook bij kleinere lokale spelers. Ralph werkte tevens als controller en heeft zijn SPD en masteropleiding Accountant Administratieconsulent. Ons kantoor is sterk in het samenstellen van MKB-jaarrekeningen, de verschillende belastingaangiften en in financiële advisering wat betreft ondernemingen en rechtsvormen. Ondersteund door een klein team leveren we een compleet pakket aan administratieve en financiële diensten voor het MKB.

Huib Mojet

Familieman, sportliefhebber, gek op voetballen, hardlopen, skiën, vrijwilliger bij voetbalclub CSV Apeldoorn, lid van atletiekvereniging AV 34, actief bij Trim Apeldoorn, lid van BC055, businessclub CSV Apeldoorn en Robur et Velocitas.

Ralph Sinke

Op 5 jaar na geboren en getogen Apeldoorner, actieve hardloper en fitnessman, vrijwilliger voor de kerk en fervent supporter van zijn twee kinderen.